Avignonlaan 53

5627 GA Eindhoven

info@lcgroenprojecten.nl

Voor al uw vragen en offertes;

Tuinen

Wij kunnen uw nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, of uw bestaande tuin in een nieuw jasje gieten. Het nemen van een nieuwe tuin bestaat uit 3 onderdelen. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. 

Een tuin die ontworpen en aangelegd is door Lux Cernit Groenprojecten

tuinontwerp

Is uw tuin toe aan verandering of bent u op zoek naar een geheel nieuwe tuin? De eerste stap hierin is het maken van een tuinontwerp. Wij ontwerpen uw nieuwe tuin geheel samen met u en nadat beide partijen volledig tevreden zijn zullen we pas overgaan op het aanleggen van de tuin. 

Een tuin die ontworpen en aangelegd is door Lux Cernit Groenprojecten

tuinaanleg

Nadat we het tuinontwerp naar uw tevredenheid hebben afgerond, gaan we aan de slag met de aanleg van uw nieuwe droomtuin. 

tuinonderhoud

Wanneer uw tuin aangelegd is, is het belangrijk om deze goed te onderhouden zodat hij netjes en mooi blijft. Zodoende kunt u zo lang en optimaal mogelijk genieten van uw droomtuin. Natuurlijk kunt u bij ons altijd terecht voor vragen en tips voor het onderhouden van uw tuin, maar wij kunnen het onderhoud ook voor u verzorgen. 

Het personeel van Lux Cernit Groenprojecten wat tuinonderhoud bij een klant uitvoert

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een nieuwe tuin van LC groenprojecten? Kunnen wij u helpen in de groenvoorziening van uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier een aantal voorbeelden