Bedrijven en instellingen

De functionele bedrijfstuin

In elke buitenruimte moet groen beleving, verbinding en rust creëren. Als groenpartner voor bedrijven en instellingen denken wij mee over de ruimtes waar alle functionaliteiten een plek moeten krijgen. Wij ontzorgen zowel op het gebied van aanleg als onderhoud en dragen zorg voor een optimale uitstraling van uw buitenruimte zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. 

Om de buitenruimte een optimale uitstraling te bieden besteden wij naast aanleg veel aandacht aan groenonderhoud. Het is voor ons dan ook van groot belang dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw buitenruimte. Onze medewerkers lopen warm voor inspirerende omgevingen die meerwaarde bieden en gaan graag aan de slag met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw buitenruimte.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Klanten vertrouwen op ons

Fam. Santema 
Onze complete tuin make-over is tot in de puntjes verzorgt.
Duidelijke communicatie en alle gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Voor mij een absolute aanrader!

Streekpark de Kienehoef
Werk wordt altijd uitgevoerd naar tevredenheid, als er nog iets ontbreekt of er is een onderdeel nog niet voldoende afgewerkt, dan wordt dit opgepakt. Dit gebeurt dan ook netjes en op eigen conto, er wordt niet meteen gesproken over meerwerk, pas alleen als het echt afwijkt van de afspraken.

Fam. de Haas
We vinden het indrukwekkend wat jullie gedaan hebben. Het was een enorm ambitieus project met ongebruikelijke wensen zoals een ronde natuurlijke zwemvijver. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

Fam. Poortman

Door onze verhuizing kwamen we met een verwaarloosde, overwoekerde tuin te zitten. We hadden geen idee waar we moesten beginnen. Dus schakelde we LC Groenprojecten in. Vanaf het allereerste contact was de communicatie snel, helder en professioneel. Binnen een paar uur zag de tuin er weer netjes uit.

Fam. Keijsers
Lux Cernit heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Het team was professioneel en vriendelijk, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar ik dol op ben.

Neem contact met ons op