Openbare ruimte

Een groene gemeente

Vanuit de focus op duurzame en ecologische oplossingen realiseren en beheren wij de complete buitenruimte. Door onze manier van duurzaam groenbeheer leveren wij een hoge bijdrage aan meer groen- en biodiversiteit in openbare ruimtes. Dit resulteert in een verbetering van de leefkwaliteit en het biedt een antwoord op uitdagingen als wateroverlast en hittestress.

We kiezen vaak voor een integrale aanpak, waarbij we disciplines combineren om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Door continu aandacht te hebben voor duurzaamheid, biodiversiteit en door de nieuwste ontwikkelingen te implementeren dragen wij bij aan groene gemeenten.

Wij denken graag in mogelijkheden en doen dit altijd in overleg met de klant. Tevreden klanten zijn ten slotte onze drijfveer.

 

Contact

Klanten vertrouwen op ons

Fam. Santema 
Onze complete tuin make-over is tot in de puntjes verzorgt.
Duidelijke communicatie en alle gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Voor mij een absolute aanrader!

Streekpark de Kienehoef
Werk wordt altijd uitgevoerd naar tevredenheid, als er nog iets ontbreekt of er is een onderdeel nog niet voldoende afgewerkt, dan wordt dit opgepakt. Dit gebeurt dan ook netjes en op eigen conto, er wordt niet meteen gesproken over meerwerk, pas alleen als het echt afwijkt van de afspraken.

Fam. de Haas
We vinden het indrukwekkend wat jullie gedaan hebben. Het was een enorm ambitieus project met ongebruikelijke wensen zoals een ronde natuurlijke zwemvijver. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

Fam. Poortman

Door onze verhuizing kwamen we met een verwaarloosde, overwoekerde tuin te zitten. We hadden geen idee waar we moesten beginnen. Dus schakelde we LC Groenprojecten in. Vanaf het allereerste contact was de communicatie snel, helder en professioneel. Binnen een paar uur zag de tuin er weer netjes uit.

Fam. Keijsers
Lux Cernit heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Het team was professioneel en vriendelijk, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar ik dol op ben.

Neem contact met ons op