Ontwerp

Is het tijd voor vernieuwing of is jullie tuin toe aan een volledige renovatie? Heeft u al wat ideeën op papier gezet? Onze kracht ligt in het vertalen van uw ideeën en wensen in een creatief ontwerp. Als groenpartner schuiven wij dan ook graag aan om samen met u een ontwerp van u droomtuin te maken.

Hoe we dit precies aanpakken? Dat leggen wij u graag uit in onderstaande stappen.
Meteen al enthousiast geworden? Neem contact met ons op.

Contact

Stappen

diesnststappenicon

Stap 1Vrijblijvend gesprek

Voor het ontwerp van uw nieuwe tuin komen wij vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Naast de stijl waar u van houdt, zijn er een hoop andere zaken waar we rekening mee dienen te houden. Tijdens deze eerste vrijblijvende afspraak zullen wij kijken naar de mogelijkheden van de tuin en eventuele ideeën met u bespreken.

diesnststappenicon

Stap 2Eerste schets

Na afloop van deze eerste afspraak zullen wij een schets maken en deze vervolgens met u delen. Deze schets is natuurlijk nog aan te passen waar nodig. Deze schets is de basis voor het uiteindelijke ontwerp.

diesnststappenicon

Stap 3Definitief ontwerp

Nadat wij uw opmerkingen en/of aanpassingen ontvangen hebben, gaan we aan de slag met een compleet ontwerp waarbij we ook rekening houden met de ligging van de tuin, in verband met de verdeling van zon en schaduw. Ook houden we rekening met de verschillende loop- en kijklijnen van uw tuin.

Klanten vertrouwen op ons

Fam. Santema 
Onze complete tuin make-over is tot in de puntjes verzorgt.
Duidelijke communicatie en alle gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Voor mij een absolute aanrader!

Streekpark de Kienehoef
Werk wordt altijd uitgevoerd naar tevredenheid, als er nog iets ontbreekt of er is een onderdeel nog niet voldoende afgewerkt, dan wordt dit opgepakt. Dit gebeurt dan ook netjes en op eigen conto, er wordt niet meteen gesproken over meerwerk, pas alleen als het echt afwijkt van de afspraken.

Fam. de Haas
We vinden het indrukwekkend wat jullie gedaan hebben. Het was een enorm ambitieus project met ongebruikelijke wensen zoals een ronde natuurlijke zwemvijver. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

Fam. Poortman

Door onze verhuizing kwamen we met een verwaarloosde, overwoekerde tuin te zitten. We hadden geen idee waar we moesten beginnen. Dus schakelde we LC Groenprojecten in. Vanaf het allereerste contact was de communicatie snel, helder en professioneel. Binnen een paar uur zag de tuin er weer netjes uit.

Fam. Keijsers
Lux Cernit heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Het team was professioneel en vriendelijk, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar ik dol op ben.

Neem contact met ons op