Avignonlaan 53

5627 GA Eindhoven

info@lcgroenprojecten.nl

Voor al uw vragen en offertes;

Hoveniersbedrijf Lux Cernit Groenprojecten

Op 21 januari 2015 is familiebedrijf Lux Cernit Groenprojecten opgericht. Waar het begon met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen, is er inmiddels opgeschaald naar een bredere dienstverlening. Zo zijn grote houtbouw projecten zoals vlonders en het plaatsen van schuttingen een wezenlijk onderdeel van de omzet maar is Lux Cernit Groenprojecten inmiddels ook zeer actief in de groenvoorziening.

 

 

Naast particuliere- en bedrijfstuinen ook andere specialismes

Houtconstructies: 

In opdracht van Strukton werden voor het gehele Philipsdorp schuttingen en poorten gerenoveerd en nieuw geplaatst. Als onderaannemer van Ploegmakers werd voor gemeente Eersel een natuurlijke vlonderverbinding aangelegd door natte bossen in Vessem en in Eindhoven kwam een vergelijkbare vlonderverbinding tot stand van gerecycled materiaal. Wij zijn bij diverse kinderboerderijen betrokken geweest met de inrichting en/of de revitalisering van de boerderij. Houtconstructies in de buitenruimte zijn een echt specialisme voor Lux Cernit Groenprojecten.

Groenvoorziening: 

Daarnaast is er veel geïnvesteerd in onkruidbeheer op verharding met name in de openbare ruimte. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor groenaannemers en lokale overheid. Lux Cernit Groenprojecten beschikt over een eigen Ravo-veegwagen aangevuld met een heel arsenaal aan machines gebaseerd op diverse technieken voor onkruidbestrijding op verharding zoals borstelen, hete lucht en heet water. Ook zijn wij ingericht op het knippen van hagen en het snijden van graskanten. Omdat er steeds vaker integraal gewerkt wordt in de openbare ruimte, en Lux Cernit Groenprojecten de “totale dienstverlener” wil zijn zullen wij blijven investeren in mens en materieel om deze opdrachtgevers te kunnen blijven ontzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een nieuwe tuin van LC groenprojecten? Kunnen wij u helpen in de groenvoorziening van uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinen

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Kijk verder en laat u informeren over de verschillende fases voor de aanleg van uw nieuwe tuin.  

Groenvoorziening

Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van de buitenomgeving van uw organisatie of gemeente. Door onze ervaring in het houden van grootschalig onderhoud voor o.a. gemeenten, kunnen wij de groenvoorziening in uw omgeving zo efficiënt en netjes mogelijk aanleggen en onderhouden.