Aanleg

Wanneer het unieke ontwerp is bepaald gaan we aan de slag met het aanleggen van uw droomtuin. Onze vakkundige hoveniers richten uw tuin helemaal in zoals we in het tuinontwerp samen overeen zijn gekomen. De aanleg van uw droomtuin bestaat uit verschillende onderdelen. Denk hierbij onder andere aan het sloop- en grondwerk, bestrating, beplanting en bouwkundige- en waterelementen.

Het creëren van uw droomtuin is een proces waarin we u graag betrekken. Onze hoveniers houden u op de hoogte van de voortgang en nemen u mee in elke stap van het geheel.

Kwaliteit staat bij ons voorop en u kunt er vanuit gaan dat onze hoveniers alles op alles zetten om uw droomtuin te realiseren.

Contact

Ligt het ontwerp van uw droomtuin al klaar maar heeft u geen idee hoe u de aanleg moet aanpakken? Wij helpen u graag bij het soepel laten verlopen van de aanleg van uw nieuwe tuin of het verbouwen van uw bestaande tuin.

Neem contact met ons op

Stappen

diesnststappenicon

Stap 1Voorbereidende werkzaamheden

Om uw nieuwe tuin aan te leggen, zijn wat voorbereidingen vereist. Dit proces omvat indien nodig het verwijderen van de oude tuininrichting en het voorbereiden van de grond voor de nieuwe aanleg. Tijdens deze fase breken we de oude verharding op, verwijderen we het oude gazon en demonteren we oude elementen in de tuin, zoals muren, vijvers of pergola's. Tevens leggen we de basis voor de rest van de aanleg. 

diesnststappenicon

Stap 2De realisatie

Na het grondwerk worden alle aspecten van uw tuin gerealiseerd, waaronder de aanleg van verharding zoals klinkers of tegels, bouwkundige tuinelementen zoals terrasoverkappingen en vijvers, en het planten van beplanting met organische meststoffen en het aanleggen van het gazon met graszoden, zaad of kunstgras, afhankelijk van uw voorkeur.

diesnststappenicon

Stap 3Genieten

Met alle werkzaamheden voltooid, is het nu tijd om te ontspannen en te genieten van uw vernieuwde buitenruimte.

Klanten vertrouwen op ons

Fam. Santema 
Onze complete tuin make-over is tot in de puntjes verzorgt.
Duidelijke communicatie en alle gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Voor mij een absolute aanrader!

Streekpark de Kienehoef
Werk wordt altijd uitgevoerd naar tevredenheid, als er nog iets ontbreekt of er is een onderdeel nog niet voldoende afgewerkt, dan wordt dit opgepakt. Dit gebeurt dan ook netjes en op eigen conto, er wordt niet meteen gesproken over meerwerk, pas alleen als het echt afwijkt van de afspraken.

Fam. de Haas
We vinden het indrukwekkend wat jullie gedaan hebben. Het was een enorm ambitieus project met ongebruikelijke wensen zoals een ronde natuurlijke zwemvijver. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

Fam. Poortman

Door onze verhuizing kwamen we met een verwaarloosde, overwoekerde tuin te zitten. We hadden geen idee waar we moesten beginnen. Dus schakelde we LC Groenprojecten in. Vanaf het allereerste contact was de communicatie snel, helder en professioneel. Binnen een paar uur zag de tuin er weer netjes uit.

Fam. Keijsers
Lux Cernit heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Het team was professioneel en vriendelijk, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar ik dol op ben.

Neem contact met ons op