Onderhoud

Nadat de ontwerpfase en de aanleg van uw droomtuin is voltooid, rest het belangrijkste, het onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van de diverse elementen in uw tuin kunt u het onderhoud zelf doen, maar wij ondersteunen bij het onderhoud door middel van onderstaande stappen.

Wilt u dat onze hoveniers maandelijks bij u langskomen of heb je toch liever per kwartaal? Geen probleem, u kiest wat het beste voor u werkt en wanneer wij langs mogen komen voor de onderhoudsbeurt van uw tuin.

Uiteraard bent u bij onze hoveniers ook van harte welkom met vragen over het onderhoud van de tuin.

Contact

Stappen

diesnststappenicon

Stap 1Vrijblijvend gesprek

Voor het onderhoud van uw tuin komen wij vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Naast het beoordelen van de huidige conditie van uw tuin, zullen we ook mogelijkheden voor verbetering verkennen. Tijdens ons eerste informele gesprek zullen we de potentie van uw tuin onderzoeken.

diesnststappenicon

Stap 2Het kiezen van een onderhoudsvorm

Na afloop van deze eerste afspraak zullen wij met u de meest geschikte onderhoudsvorm kiezen. We zullen de verschillende opties doornemen, variërend van basisperiodiek onderhoud tot meer uitgebreide verzorgingspakketten, en samen met u bepalen welke het beste past bij uw behoeften en budget.

diesnststappenicon

Stap 3Genieten

Nu is het tijd om te ontspannen en te genieten van uw prachtig onderhouden buitenruimte.

Klanten vertrouwen op ons

Fam. Santema 
Onze complete tuin make-over is tot in de puntjes verzorgt.
Duidelijke communicatie en alle gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Voor mij een absolute aanrader!

Streekpark de Kienehoef
Werk wordt altijd uitgevoerd naar tevredenheid, als er nog iets ontbreekt of er is een onderdeel nog niet voldoende afgewerkt, dan wordt dit opgepakt. Dit gebeurt dan ook netjes en op eigen conto, er wordt niet meteen gesproken over meerwerk, pas alleen als het echt afwijkt van de afspraken.

Fam. de Haas
We vinden het indrukwekkend wat jullie gedaan hebben. Het was een enorm ambitieus project met ongebruikelijke wensen zoals een ronde natuurlijke zwemvijver. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

Fam. Poortman

Door onze verhuizing kwamen we met een verwaarloosde, overwoekerde tuin te zitten. We hadden geen idee waar we moesten beginnen. Dus schakelde we LC Groenprojecten in. Vanaf het allereerste contact was de communicatie snel, helder en professioneel. Binnen een paar uur zag de tuin er weer netjes uit.

Fam. Keijsers
Lux Cernit heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Het team was professioneel en vriendelijk, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar ik dol op ben.

Neem contact met ons op