Avignonlaan 53

5627 GA Eindhoven

info@lcgroenprojecten.nl

Voor al uw vragen en offertes;

Tuinontwerp

Wanneer u uw tuin wilt laten renoveren of een volledig nieuwe tuin wilt laten aanleggen, is een tuinontwerp van groot belang. Waarschijnlijk heeft u al wel wat ideeën voor uw nieuwe droomtuin, deze zullen wij in samenspraak met u verwerken in een design voor uw tuin. Het ontwerpen van de tuin is de laatste stap, voordat we over gaan op de tuinaanleg.

Een tuin die ontworpen en aangelegd is door Lux Cernit Groenprojecten

De stappen in het ontwerpen van uw tuin

Voor het ontwerp van uw nieuwe tuin komen wij vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Naast de stijl waar u van houdt, zijn er een hoop andere zaken waar we rekening mee dienen te houden. Tijdens deze eerste vrijblijvende afspraak zullen wij kijken naar de mogelijkheden van de tuin en eventuele ideeën met u bespreken. Na afloop van deze eerste afspraak zullen wij een schets maken en deze vervolgens met u delen. 

Deze schets is natuurlijk nog aan te passen. Nadat wij uw opmerkingen en/of aanpassingen ontvangen hebben, gaan we aan de slag met een compleet ontwerp waarbij we ook rekening houden met de ligging van de tuin, in verband met de verdeling van zon en schaduw. Ook houden we rekening met de verschillende loop- en kijklijnen van uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kunnen wij u helpen met uw tuinwensen, kunnen wij iets betekenen voor de buitenruimte van uw organisatie? Of wilt u even sparren over de mogelijkheden onder het genot van een bak koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Het onderhoud van uw nieuwe tuin

Bij het ontwerpen van uw tuin is het belangrijk te weten wat uw wensen zijn met betrekking tot het onderhoud van de tuin. Zo kunt u kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin, maar u kunt het onderhoud natuurlijk ook bij ons onderbrengen of zelf uitvoeren. Tuinonderhoud is zeer belangrijk om zo lang mogelijk van uw tuin te genieten. Vanzelfsprekend kunt u altijd bij ons terecht voor tips over het onderhoud van uw tuin of hulp daarbij.