Particuliere sector

Een droomtuin

Wij zien uw tuin als het verlengstuk van de woning. Vanaf het eerste contact is het ons doel om uw wensen en ideeën te vertalen naar een droomtuin. Een project is nooit te klein of te groot. Met een team van vakkundige hoveniers zijn we nauw betrokken in alle fases van het proces. Vanaf het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. 

Ons team van specialisten heeft onder andere expertise in natuurlijke zwemvijvers, sierbestratingen en metsel- en houtwerk. 

Met onze passie voor groen willen wij een meerwaarde bieden aan de buitenruimte van uw woning. Benieuwd hoe wij van uw wensen en ideeën een droomtuin maken?

Onze specialisten staan klaar om met u de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Klanten vertrouwen op ons

Fam. Santema 
Onze complete tuin make-over is tot in de puntjes verzorgt.
Duidelijke communicatie en alle gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Voor mij een absolute aanrader!

Streekpark de Kienehoef
Werk wordt altijd uitgevoerd naar tevredenheid, als er nog iets ontbreekt of er is een onderdeel nog niet voldoende afgewerkt, dan wordt dit opgepakt. Dit gebeurt dan ook netjes en op eigen conto, er wordt niet meteen gesproken over meerwerk, pas alleen als het echt afwijkt van de afspraken.

Fam. de Haas
We vinden het indrukwekkend wat jullie gedaan hebben. Het was een enorm ambitieus project met ongebruikelijke wensen zoals een ronde natuurlijke zwemvijver. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen.

Fam. Poortman

Door onze verhuizing kwamen we met een verwaarloosde, overwoekerde tuin te zitten. We hadden geen idee waar we moesten beginnen. Dus schakelde we LC Groenprojecten in. Vanaf het allereerste contact was de communicatie snel, helder en professioneel. Binnen een paar uur zag de tuin er weer netjes uit.

Fam. Keijsers
Lux Cernit heeft mijn tuin prachtig getransformeerd. Het team was professioneel en vriendelijk, en hun aandacht voor detail was indrukwekkend. Het resultaat is een prachtige en functionele tuin waar ik dol op ben.

Neem contact met ons op