Avignonlaan 53

5627 GA Eindhoven

info@lcgroenprojecten.nl

Voor al uw vragen en offertes;

Het aanleggen van uw droomtuin

De tuinaanleg gaat van start nadat we met u samen het tuinontwerp naar tevredenheid hebben afgerond, gaan we aan de slag met het aanleggen van uw nieuwe droomtuin. Het aanleggen van tuinen is een proces waar verschillende elementen bij komen kijken. Welke elementen dat zijn, is volledig afhankelijk van uw wensen. Alles is mogelijk!

Een tuin die ontworpen en aangelegd is door Lux Cernit Groenprojecten

De aanleg van uw tuin

Op voorhand hebben we samen met u een plan opgesteld waarin de verschillende mogelijkheden zijn meegenomen. Samen met u zullen we een plan van aanpak opstellen voor het aanleggen van de tuin waarin alle mogelijke elementen meegenomen worden.

Tijdens het gehele proces van de tuinaanleg heeft u een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie zodat u altijd terecht kunt met uw vragen of opmerkingen. 

Sloop- en grondwerkzaamheden

Wij demonteren op een verantwoorde wijze de huidige tuinelementen. Dit doen wij op een manier zodat deze materialen desgewenst hergebruikt kunnen worden. Kunnen de elementen niet hergebruikt worden? Dan dragen wij er zorg voor dat de elementen op een verantwoorde wijze afgevoerd worden. 

Wij verplaatsen en/of verwijderen uw huidige grond en voeren de voor uw tuin juiste grondkeuze aan. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw tuin op elk vlak kan floreren. 

Bestrating

Nu de basis er ligt is het tijd om uw tuin op te bouwen. Samen met u zijn we tot een plan gekomen waarin de bestrating is uitgewerkt. We leggen de bestrating op een vaktechnisch verantwoorde manier aan, zodat uw bestrating er over een lange tijd nog altijd tiptop uitziet.

Bouwkundige tuinelementen

Bij LC Groenprojecten hebben we twee rechterhanden. Onze collega’s zijn hovenier en timmerman in één. Heeft u wensen voor houtwerk, erfafscheidingen of waterwerk? Wij kunnen u de juiste oplossing bieden. 

Beplanting en gazon

Het aanleggen van de beplanting is voor ons de kers op de taart. Uw tuin is inmiddels bijna klaar en begint nu vorm te krijgen zoals bedacht tijdens het tuinontwerp. Na de aanleg van uw tuin kunt u er, door middel van het onderhouden van uw tuin, voor zorgen dat u zo lang en optimaal mogelijk van uw tuin kunt genieten door middel van tuinonderhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kunnen wij u helpen met uw tuinwensen, kunnen wij iets betekenen voor de buitenruimte van uw organisatie? Of wilt u even sparren over de mogelijkheden onder het genot van een bak koffie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorbeelden van tuinaanleg door Lux Cernit Groenprojecten